ΝΕΑ|2016

Η ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT SERVICE PARTNER ΤΗΣ SMA ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ


Η ΑΚΤΩΡ FACILITY MANAGEMENT με υπερηφάνεια ανακοινώνει την επίσημη έναρξη συνεργασίας της με την SMA από 1.04.2016 σαν επίσημος service partner για την Ελλάδα.

Η SMA, με εξειδίκευση στη τεχνολογία συστημάτων, για περισσότερα από 30 χρόνια, αναπτύσσει και διαθέτει κορυφαίας ποιότητας φωτοβολταϊκούς μετατροπείς καθώς και καινοτόμες λύσεις ενεργειακής διαχείρισης. Με σχεδόν 50GW εγκατεστημένης ισχύος παγκοσμίως αποτελεί την ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο αυτό.

Η SMA,  με εγκατεστημένη ισχύ  πάνω από 1 GW στην Ελλάδα, μετά από διαγωνισμό, επέλεξε την ΑΚΤΩΡ FM σαν επίσημο service partner για την Ελλάδα, εκτιμώντας και αξιολογώντας θετικά την παρουσία της εταιρείας ΑΚΤΩΡ FM στο χώρο της υποστήριξης ΑΠΕ.

Η ΑΚΤΩΡFM, με Διευθυντή Τεχνικής Υποστήριξης τον κ. Αντώνη Τριανταφύλλου, υποστηρίζει τεχνικά σήμερα φωτοβολταϊκά πάρκα ισχύος άνω των 170MW, τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, διαθέτοντας εξειδικευμένο τμήμα απόμακρης παρακολούθησης της ορθής λειτουργίας σε συνεχή βάση όσο και κατάλληλα εκπαιδευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό που καλύπτει όλη την Ελληνική επικράτεια.

OΔιευθύνων Σύμβουλος της ΑΚΤΩΡ FM, κ. Ιωάννης Αναστασιάδης δήλωσε: « Μία ακόμη μεγάλη στιγμή για την εταιρεία μας. Το να σε εμπιστεύεται ο παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά φωτοβολταϊκών μετατροπέων,αποτελεί μεγάλη τιμή για όλους εμάς αλλά και μία επιβράβευση της προσπάθειας όλου του ανθρώπινου δυναμικού του Τομέα των ΑΠΕ που με τον επαγγελματισμό τους όλα αυτά τα χρόνια έχουν καταξιώσει την ΑΚΤΩΡ FM ως την κορυφαία εταιρεία παροχής υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης και στον κλάδο των Φωτοβολταϊκών πάρκων. Είμαι βέβαιος ότι η συνεργασία αυτή θα βελτιώσει ακόμα περισσότερο την ποιότητα των υπηρεσιών μας καθώς θα μπορούμε πλέον να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο λύσεων στους Πελάτες που έχουν εγκατεστημένους μετατροπείς της SMA. Θα κάνουμε τα πάντα για να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης της κορυφαίας αυτής εταιρείας.»