ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ|CMMS
CMMS

Για τη σωστή διαχείριση και λειτουργία της συντήρησης, η AKTΩΡ FM χρησιμοποιεί το ειδικό λογισμικό Coswin 7i, το οποίο αποτελεί τη νέα γενιά λογισμικού επιχειρησιακών πόρων και εγκαταστάσεων διαχείρισης.

Το συγκεκριμένο λογισμικό χρησιμοποιείται από την AKTΩΡ FM, καθώς είναι σχεδιασμένο να καλύπτει ποικίλες ανάγκες για οργανισμούς διάφορων μεγεθών.

Το Coswin 7i προσφέρει επιπλέον λύσεις για τομείς όπως: Αυτοκινητοβιομηχανία, Δομικά Υλικά, Χημικά, Ηλεκτρονικά, Περιβάλλον, Συσκευασμένα Καταναλωτικά Αγαθά, Τρόφιμα & Ποτά, Υγεία, Εγκαταστάσεις, Πλαστικά, Λιανικό Εμπόριο & Πολυκαταστήματα, Ναυπηγία, Μεταφορές & Logistics κ.α.

Το COSWIN 7i βασίζεται στη τεχνολογία Internet/Intranet., για αυτό και κάθε πελάτης – στον οποίο αρχικά παρέχεται μια ειδική άδεια ώστε να έχει πρόσβαση σε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με ασφάλεια – έχει τη δυνατότητα να παρακολουθεί τη σύμβασή του και να εισάγει πιθανά αιτήματα.  

Όλα τα διαφορετικά μέρη του λογισμικού, όπως το τηλεφωνικό κέντρο και η διαχείριση των logistics και της συντήρησης συνδέονται μεταξύ τους αποτελεσματικά και οδηγούν στην αύξηση της παραγωγικότητας και του επιπέδου εξυπηρέτησης.

Επικοινωνήστε με τους ειδικούς μας τηλεφωνικά στο +30 210 8185215 ή με email στο aktorfm@aktorfm.gr, για να αποκτήσετε την απαιτούμενη πρόσβαση και μετά επισκεφθείτε το https://support.aktorfm.gr:8443/ws για μια γρήγορη αναζήτηση στο λογισμικό!