Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ|ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
Παρουσίαση

Η ΑΚΤΩΡ Facility Management είναι μέλος του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, του δυναμικού εγχώριου ομίλου συμμετοχών ο οποίος ανήκει στο δείκτη FTSE 20 και σημείωσε 1,2 εκ έσοδα το 2011. Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ λειτουργεί σε 17 χώρες, διαθέτει πάνω από 10.000 συνεργάτες στην Ελλάδα και το εξωτερικό και μετράει πάνω από 60 χρόνια εμπειρίας.

Η ΑΚΤΩΡ FM αποτελεί την Εταιρία Διαχείρισης Τεχνικών Εγκαταστάσεων της ΕΛΛΑΚΤΩΡ και είναι μία από τις πολλές θυγατρικές εταιρείες του ομίλου που καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων: από την κατασκευή και διαχείριση πολύπλοκων έργων και υποδομών μέχρι τη διαχείριση αποβλήτων & λυμάτων.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε πραγματικά καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις, συνδυάζοντας τη δική μας εξειδικευμένη τεχνογνωσία και εμπειρία με τις οικονομίες κλίμακας του Ομίλου ΕΛΛΑΚΤΩΡ, έτσι ώστε να συμβάλλουμε στην αύξηση της αξίας των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων των πελατών μας. Βασική προτεραιότητα μας είναι επίσης να προσφέρουμε διαρκώς ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες μας, ίσες ευκαιρίες  στους ανθρώπους μας και αειφόρα ανάπτυξη στην εταιρεία μας.  

Ταυτόχρονα, επιδιώκουμε να ενισχύσουμε την παρουσία μας στα Βαλκάνια, την Κύπρο, την Τουρκία και την Μέση Ανατολή. Υιοθετώντας τις υψηλές προδιαγραφές που ορίζει ο Όμιλος ΕΛΛΑΚΤΩΡ, η ΑΚΤΩΡ FM παρέχει κορυφαίες Υπηρεσίες Διαχείρισης Εγκαταστάσεων σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών της. Στην ΑΚΤΩΡ FM προσφέρουμε όλες τις υπηρεσίες Facility Management ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους του έργου, καλύπτοντας την αυξανόμενη ανάγκη όλων των επαγγελματιών να έχουν μια ενιαία εξυπηρέτηση για τις τεχνικές υποδομές.

Η ΑΚΤΩΡ FM ιδρύθηκε το 2008, με σκοπό να διαδραματίσει έναν σημαντικό ρόλο στην ελληνική αγορά στους τομείς της Λειτουργίας, Συντήρησης και Διαχείρισης κάθε είδους Κτιριακών Εγκαταστάσεων και Υποδομών.

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε κυβερνητικούς και εμπορικούς οργανισμούς, δίνουμε έμφαση στην εξατομικευμένη και υπεύθυνη εξυπηρέτηση και επικεντρωνόμαστε σε οικονομικά αποδοτικές προσεγγίσεις, οι οποίες μας επιτρέπουν να παρέχουμε τεχνολογικές λύσεις διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα. Παρέχουμε έξυπνες, καινοτόμες και βιώσιμες λύσεις για πελάτες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του λιανεμπορίου, της υγείας, της εκπαίδευσης και της φιλοξενίας.  

Η διαχείριση εγκαταστάσεων ως αντικείμενο της ΑΚΤΩΡ Facility Management περιλαμβάνει τη λειτουργία, την επίβλεψή, τον έλεγχο, την προβλεπτική συντήρηση και την επιδιόρθωση πιθανών βλαβών. Η ΑΚΤΩΡ FM έχει επίσης τη δυνατότητα να παρέχει συμβάσεις Συνολικής Εγγύησης για το σύνολο του τεχνικού εξοπλισμού, να αναλαμβάνει εργασίες μετασκευών και ανακαινίσεων και να προσφέρει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες καθαριότητας και φύλαξης.

Η εταιρεία επενδύει ιδιαίτερα στον τομέα της Αποδοτικής Διαχείρισης Ενέργειας, προσφέροντας από την πρώτη μέρα σε όλους τους πελάτες της – ανεξάρτητα του μεγέθους της επιχείρησής τους – υπηρεσίες σχετικές με την εξοικονόμηση ενέργειας και την αειφόρο ανάπτυξη, μέσω των πιστοποιημένων ενεργειακών επιθεωρητών και συμβούλων της ΑΚΤΩΡ FM.

Η δέσμευσή μας στην ασφάλεια, την αειφόρα ανάπτυξη και την εξαιρετική απόδοση των υπηρεσιών μας αντικατοπτρίζεται στις μακροπρόθεσμες και διαφανείς σχέσεις που χτίζουμε με τους πελάτες μας σε καθημερινή βάση.

Η ΑΚΤΩΡ FM είναι πιστοποιημένη με το ISO 9001/2009 (Ποιοτικής Διαχείρισης), το OHSAS 18001 (Υγείας και Ασφάλειας), καθώς επίσης και με το  ISO 14001 (Περιβαλλοντικής Διαχείρισης).